SH.P.K.YLLI BEC  eshte kompani me pervoje shumevjeqare ne industrine e lengjeve dhe hotelerise.
Per arsye te zgjerimit te rrjetit, te gjithe te interesuarat qe duan te jene pjese e stafit tone, ftohen te aplikojne per pozitat e hapura
 • 2 AGJENTE SHITJES ( FEMRA ) PER PRISHTINE
 • 2 AGJENTE SHITJES ( FEMRA ) PER GJAKOVE
PAGA FILLESTARE 400.00 EURO
 
DISA NGA DETYRAT KRYESORE PER POZITEN AGJENTE:
 • Ruan kliente ekzistues dhe gjen kliente te ri
 • Zgjeron rrjetin dhe distribuimin e produkteve
 
KUALIFIKIMET 
 • Patent shofer kategoria B,
 • Ti pershtatet orarit te punes
 • Te jete e gatshme per pune ekipore
 
                       HOTEL PASHTRIKU NE GJAKOVE
Hap konkurs : 
 • 2 Mirembajtese
 • 1 Shtepiak ose mirembajtes hotelit
 • 2 Kamarier-e
 • 1 Shankiste
 • 1 Recepcioniste
Cv e juaja mund ti dergoni ne email adress: [email protected] apo te kontaktoni permes nr.tel ose viber +38343833320 : +38349507555

Tagged as: Agjente e Shitjes, Gjakove, Hotel Pashtriku, Kamarier, klient, Mirembajtese, prishtine, Recepsioniste, retail, Shankiste, Shtepiak, Ylli Bec