A&M MEGA STORE  hap vende tё lira pune pёr individёt e intersuar:

Pozitat:                Visual  Merchandiser/e,

                              Arkatar/e,

                              Asistent/e të shitjes,

                              Sektorist/e dhe

                              Depoist

Vendi i punës :             Fushe Kosove, Prizren, Peje, Podujeve, Mitrovice, Prishtine

Orari i punë:                 I plotë

Afati për aplikim:        Deri më  22/06/2023

Kriteret pёr pozitat Visual  Merchandiser/e , Arkatar/e, Asitent/e te shitjes, Sektorist/e dhe Depoist;

  • Te kete te perfunduar shkollen e mesme;
  • Të jetë person pozitiv, energjik dhe me vetë iniciativë;
  • Të jetë komunikues, organizativ, sistemues;
  • Fleksibil dhe i shpejt në kryerje të detyrave;

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit qe duan te bashkohen me kompaninë tonë mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email: [email protected]  Ju lutem të shënohet në subjekt Pozita qe aplikoni dhe Qyteti ku aplikoni.

 

Tagged as: A&M Mega Store, Arkatar, Arkatare, Asistent i Shitjes, Asistente e shitjes, Depoist, Fushe Kosove, Merchandiser, Mitrovice, Peje, Podujeve, prishtine, Prizren, Sektorist, Sektoriste, Visual merchandiser, Visual Merchandisere