A&M MEGA STORE  hap vende tё lira pune pёr individёt e intersuar:

Pozitat:                       Visual  Merchandiser/e,

                                            Arkatare,

                                            Asistente të shitjes dhe

Vendi i punës :             Prizren (Qendra “Premium Park”)

Orari i punë:                I plotë

Afati për aplikim:        Deri më  31/03/2023

Kriteret pёr pozitat Visual  Merchandiser/e , Arkatare, Asitente te shitjes dhe Depoist;

  • Te kete te perfunduar shkollen e mesme;
  • Të jetë person pozitiv, energjik dhe me vetë iniciativë;
  • Të jetë komunikues, organizativ, sistemues;
  • Fleksibil dhe i shpejt në kryerje të detyrave;

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit qe duan te bashkohen me kompaninë tonë mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email:[email protected]  Ju lutem të shënohet në subjekt Pozita qe aplikoni dhe Qyteti ku aplikoni.

Tagged as: A M mega store, Arkatar, Arkatare, Asistente e shitjes, Premium Park, Prizren, Visual merchandiser