• North Finance

  Administrator/e (M/F)


  • 7 Dhjetor, 2022
 • North Finance

  Zyrtar/e për Financa dhe Administratë (M/F)


  • 7 Dhjetor, 2022
 • The World Bank

  Technical Coordinator (1), Program Coordinator (1), Process Re-engineering Expert (1)


  • 4 Dhjetor, 2022
 • Cydeo

  Salesforce Administrator


  • 30 Dhjetor, 2022
 • Non - Disclosed Client

  Office Admin


  • 15 Dhjetor, 2022
 • Ossa Bois

  Asistente Administrative


  • 30 Dhjetor, 2022
 • Fondi Kosovar për Garanci Kreditore

  Specijalistu za izveštavanje i upravljanje podacima


  • 14 Dhjetor, 2022
 • Fondi Kosovar për Garanci Kreditore

  Reporting and Data Management Specialist


  • 15 Dhjetor, 2022
 • Fondi Kosovar për Garanci Kreditore

  Specialist të Raportimit dhe Menaxhimit të të Dhënave


  • 15 Dhjetor, 2022
 • Chemonics

  Strategic Communications Advisor


  • 21 Dhjetor, 2022