• Komuna e Prishtinës

  Specialistë të Planifikimit dhe të Arkitekturës Urbane


  • 23 Shkurt, 2023
 • KORAL Invest

  Arkitekt/e


  • 28 Shkurt, 2023
 • BINNI

  Arkitekt/e (2), Monter


  • 26 Shkurt, 2023
 • Elba Home

  Interior Designer (2)


  • 22 Shkurt, 2023
 • PlanDesign Architecture

  CAD Arkitekt (7), Vizualizer (3)


  • 10 Shkurt, 2023
 • Idearch

  Arkitekt/e, Inxhinier/e i/e Ndërtimtarisë


  • 20 Shkurt, 2023
 • Shield Recruitment&HR

  Arkitekt/e (4) (Kazakistan)


  • 6 Shkurt, 2023