• European Bank for Reconstruction and Development

  Officer


  • 26 Gusht, 2022
 • Banka Ekonomike

  Auditor i Brendshëm


  • 25 Gusht, 2022
 • Banka Ekonomike

  Analist Kredie për NVM dhe Mikro Biznese


  • 22 Gusht, 2022
 • Banka për Biznes

  Zyrtar për siguri dhe shëndet në punë (M/F)


  • 23 Gusht, 2022
 • Credins

  Auditor/e të brendshëm/e


  • 26 Gusht, 2022