• Kompania Rajonale e Ujësjellësit Prishtina

  Vende të lira pune (25)


  • 16 Shkurt, 2023
 • AME Laser Clinic

  Recepsioniste, Punëtore për Depilim me Laser dhe Tretmane (3)


  • 3 Mars, 2023
 • Victoria SPA Center

  Estetiste për fytyrë, Depilatore , Masazhere dhe praktikante, Recepsioniste


  • 26 Shkurt, 2023
 • Anëtar/e Ekipi (Prishtina Mall)


  • 22 Shkurt, 2023
 • Bo Bowling

  Vende të lira Pune


  • 16 Shkurt, 2023