• Di Casa Home Design

  Vende të lira pune (9)


  • 14 Gusht, 2024
 • TERMOPAN

  Punëtor në Prodhim


  • 14 Gusht, 2024
 • AK Distribution

  Ndihmës Teknik për Makineri në Prodhim / Paketim


  • 23 Korrik, 2024
 • ROSH

  Mbikqyrës i Prodhimit, Punëtor (20)


  • 7 Gusht, 2024
 • Ciao Berto

  Punëtor në Fabrikë dhe Terren


  • 6 Gusht, 2024
 • Inline

  Montim në Terren


  • 3 Gusht, 2024
 • Kualitet

  Operator në Prodhim


  • 31 Korrik, 2024