• Adria-7

  Shitës/e (2), Mirëmbajtëse


  • 3 Mars, 2023
 • EGI-K Shpk

  Punëtor Nëntokë në Minierë (Shqipëri)


  • 3 Mars, 2023
 • Beni Dona Plast Sh.p.k.

  Vende të lira pune (Shqipëri, Kosovë)


  • 15 Shkurt, 2023
 • Ukaj Home

  Vende të lira pune (9)


  • 1 Mars, 2023
 • Motel Villa Deluxe

  Mirëmbajtës/e


  • 1 Mars, 2023
 • Interex

  Vende të lira pune (Klinë)


  • 10 Shkurt, 2023
 • Optika Moda

  Menaxher/e Marketingu (3), Asistent/e për Financa dhe Kontabilitet (2), Shitëse (3)


  • 23 Shkurt, 2023
 • Ejona

  Shitës/e në Dyqan, Punëtor në Auto Larje & Mirëmbajtës i Objektit/Oborrit


  • 22 Shkurt, 2023
 • City.sa

  Agjente Shitëse (3), Punëtor në Fabrikë (5)


  • 4 Shkurt, 2023
 • Zhaki Advertising

  Operator Shtypi, Aplikant i PVC Folieve, Monter i Reklamave, Saldues, Elektricist


  • 16 Shkurt, 2023