• Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare

  Doktor/e të Mjekësisë së Përgjithshme (2)


  • 15 Gusht, 2022
 • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK)

  Specialist- Kirurg Oral dhe Pedodont


  • 22 Gusht, 2022
 • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK)

  Infermier/e – Asistent/e i/e Stomatologjisë (5)


  • 22 Gusht, 2022
 • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK)

  Specialist – Kirurg Oral


  • 22 Gusht, 2022
 • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK)

  Teknik/e i/e dhëmbëve (3)


  • 22 Gusht, 2022
 • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK)

  Teknik/e i/e rëntgenit


  • 22 Gusht, 2022
 • Komuna e Lipjanit

  Mjek të Përgjithshëm në Q.K.M.F (2) – Lipjan – Komuna Lipjan


  • 25 Gusht, 2022
 • Komuna e Podujevës

  Doktor i Stomatologjisë


  • 25 Gusht, 2022
 • Partisan Medical Mercenaries

  Infermier/e (Holandë)


  • 16 Gusht, 2022